Резултати

еНаука >  Резултати >  Microbiological and chemical changes during two-phase fermentation of kefir
Назив: Microbiological and chemical changes during two-phase fermentation of kefir
Аутори: Danilović, Bojana  ; Đorđević, Natalija  ; Savić, Dragiša  
Година: 2019
Публикација: Advanced Technologies
ISSN: 2406-2979 Advanced Technologies
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 8 br. 1 str. 5-9
DOI: 10.5937/savteh1901005d
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/375906
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.