Резултати

еНаука >  Резултати >  Scientific Opinion on the safety of the change in the production method of L-glutamic acid (E620), monosodium L-glutamate (E621), monopotassium L-glutamate (E622), calcium di-L-glutamate (E623), monoammonium L-glutamate (E624) and magnesium di-L-glutamate (E625)
Назив: Scientific Opinion on the safety of the change in the production method of L-glutamic acid (E620), monosodium L-glutamate (E621), monopotassium L-glutamate (E622), calcium di-L-glutamate (E623), monoammonium L-glutamate (E624) and magnesium di-L-glutamate (E625)
Аутори: Aguilar F; Crebelli R; Di Domenico A; Dusemund B; Jose Frutos M; P. Galtier; D. Gott; Gundert-Remy U; Lambré C; Leblanc JC;
Година: 2015
Публикација: EFSA Journal
ISSN: 1831-4732 EFSA Journal Претражи идентификатор
Издавач: European Food Safety Authority
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 1 br. 13 str. 1-20
DOI 10.2903/j.efsa.2014.3981
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/376305
URL: http://www.efsa.europa.eu/en/publications/efsajournal
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.