Резултати

еНаука >  Резултати >  Does reaction of tin with flavonoids diminish the content of flavonoids in canned food?
Назив: Does reaction of tin with flavonoids diminish the content of flavonoids in canned food?
Аутори: Crevar, Milkica  ; Vasiljević, Ivana  ; M. Kuntić; Mićić Svetlana; Vujić, Zorica  
Година: 2015
Публикација: 6th International Conference and Exhibition on Analytical & Bioanalytical Techniques
Издавач: OMICS International Conferences, Španija
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/376385
URL: http://analytical-bioanalytical.pharmaceuticalconferences.com/2015/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.