Резултати
еНаука >
Резултати >
Does reaction of tin with flavonoids diminish the content of flavonoids in canned food?
Назив: | Does reaction of tin with flavonoids diminish the content of flavonoids in canned food? | Аутори: | Crevar, Milkica ; Vasiljević, Ivana ; M. Kuntić; Mićić Svetlana; Vujić, Zorica | Година: | 2015 | Публикација: | 6th International Conference and Exhibition on Analytical & Bioanalytical Techniques | Издавач: | OMICS International Conferences, Španija | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/376385 | URL: | http://analytical-bioanalytical.pharmaceuticalconferences.com/2015/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.