Резултати

еНаука >  Резултати >  Extractability of antioxidants from legume seed flour after cooking and in vitro gastrointestinal digestion in comparison with methanolic extraction of the unprocessed flour
Назив: Extractability of antioxidants from legume seed flour after cooking and in vitro gastrointestinal digestion in comparison with methanolic extraction of the unprocessed flour
Аутори: Stanisavljević, Nemanja  ; Jovanović, Živko  ; Čupić, Tihomir; Lukić, Jovanka  ; Miljuš-Đukić, Jovanka  ; Radović, Svetlana  ; Mikić, Aleksandar  
Година: 2013
Публикација: International Journal of Food Science and Technology
ISSN: 1365-2621 International Journal of Food Science and Technology Претражи идентификатор
Издавач: Wiley-Blackwell, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 48 br. 10 str. 2096-2104
DOI: 10.1111/ijfs.12191
WoS-ID: 000324380300014
Scopus-ID: 2-s2.0-84884206809
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/378745
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/2438
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/626
Пројекат: Молекуларни механизми одговора биљака на абиотички стрес-улога транскрипционих фактора и малих РНК и анализа генетичког диверзитета биљних култура од интереса за пољопривреду и биотехнологију
EU programme SEE-ERA.NET plus under the EU Seventh Framework Programme (FP7) [SEELEGUMES 168]
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

12
SCOPUSTM
12
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.