Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Extractability of antioxidants from legume seed flour after cooking and in vitro gastrointestinal digestion in comparison with methanolic extraction of the unprocessed flour
Naziv: Extractability of antioxidants from legume seed flour after cooking and in vitro gastrointestinal digestion in comparison with methanolic extraction of the unprocessed flour
Autori: Stanisavljević, Nemanja  ; Jovanović, Živko  ; Čupić, Tihomir; Lukić, Jovanka  ; Miljuš-Đukić, Jovanka  ; Radović, Svetlana  ; Mikić, Aleksandar  
Godina: 2013
Publikacija: International Journal of Food Science and Technology
ISSN: 1365-2621 International Journal of Food Science and Technology Pretraži identifikator
Izdavač: Wiley-Blackwell, Hoboken
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 48 br. 10 str. 2096-2104
DOI: 10.1111/ijfs.12191
WoS-ID: 000324380300014
Scopus-ID: 2-s2.0-84884206809
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/378745
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/2438
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/626
Projekat: Молекуларни механизми одговора биљака на абиотички стрес-улога транскрипционих фактора и малих РНК и анализа генетичког диверзитета биљних култура од интереса за пољопривреду и биотехнологију
EU programme SEE-ERA.NET plus under the EU Seventh Framework Programme (FP7) [SEELEGUMES 168]
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu

12
SCOPUSTM
12
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.