Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical composition and meat color of organic and conventionaly raised chickens
Назив: Chemical composition and meat color of organic and conventionaly raised chickens
Аутори: Đukić Stojčić, Mirjana B.  
Година: 2017
Публикација: XXIII European Symposium on the Quality of Poultry Meat and the XVII European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products
Издавач: UK WPSA (World poultry science association), Edinburgh, United Kingdom
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. V_2-V_2
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/380594
URL: http://eggmeat2017.efconference.co.uk/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.