Резултати

еНаука >  Резултати >  Encapsulation of thyme (Thymus serpyllum L.) aqueous extract in calcium alginate beads
Назив: Encapsulation of thyme (Thymus serpyllum L.) aqueous extract in calcium alginate beads
Аутори: Stojanović, Radoslava  ; Belščak-Cvitanović, Ana; Manojlović, Verica  ; Komes, Drazenka; Nedović, Viktor  ; Bugarski, Branko  
Година: 2012
Публикација: Journal of the Science of Food and Agriculture
ISSN: 0022-5142 Journal of the Science of Food and Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Wiley, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 92 br. 3 str. 685-696
DOI: 10.1002/jsfa.4632
WoS-ID: 000298798000032
Scopus-ID: 2-s2.0-84855360139
PMID: 21953367
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2999
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2217
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/381002
Пројекат: Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
Ministry of Science, Education and Sports, Republic of CroatiaMinistry of Science, Education and Sports, Republic of Croatia [058-0000000-3470]
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

153
SCOPUSTM
18
PubMed CentralTM
108
OpenCitations
136
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.