Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Production and characteristics of dry cured pork shoulders
Naziv Production and characteristics of dry cured pork shoulders
Proizvodnja i odlike suve svinjske plećke
Autori: Stamenković, T.; Živković, D.  ; Perunović, Marija; Jovanović, Marijana
Godina: 2007
Publikacija: Tehnologija mesa
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Pretraži identifikator
Izdavač: Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 48 br. 5-6 str. 213-221
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/33996303#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/386143
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/1412
http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=33996303
Projekat: Projekat Ministarstva nauke Republike Srbije, br. BTN.351005B: Optimizacija i standardizacija tehnologije proizvodnje trajnih suvomesnatih proizvoda od ovčijeg i svinjskog mesa
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.