Резултати
Назив : | Production and characteristics of dry cured pork shoulders Proizvodnja i odlike suve svinjske plećke |
Аутори: | Stamenković, T.; Živković, D. ; Perunović, Marija; Jovanović, Marijana | Година: | 2007 | Публикација: | Tehnologija mesa | ISSN: | 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор | Издавач: | Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 48 br. 5-6 str. 213-221 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/33996303#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/386143 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/1412 http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=33996303 |
Пројекат: | Projekat Ministarstva nauke Republike Srbije, br. BTN.351005B: Optimizacija i standardizacija tehnologije proizvodnje trajnih suvomesnatih proizvoda od ovčijeg i svinjskog mesa | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.