Резултати
еНаука >
Резултати >
Application of porcini mushroom (Boletus edulis) to improve the quality of frankfurters
Назив: | Application of porcini mushroom (Boletus edulis) to improve the quality of frankfurters | Аутори: | Novaković, Saša; Đekić, Ilija ; Klaus, Anita ; Vunduk, Jovana ; Đorđević, Vesna ; Tomović, Vladimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Lorenzo, José; Barba, Francisco; Tomašević, Igor | Година: | 2020 | Публикација: | Journal of Food Processing and Preservation | ISSN: | 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation | Издавач: | Wiley | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 44 br. 8 | DOI: | 10.1111/jfpp.14556 | WoS-ID: | 000538797800001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85086133748 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5383 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/387349 https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/731 |
М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.