Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of porcini mushroom (Boletus edulis) to improve the quality of frankfurters
Назив: Application of porcini mushroom (Boletus edulis) to improve the quality of frankfurters
Аутори: Novaković, Saša; Đekić, Ilija  ; Klaus, Anita  ; Vunduk, Jovana  ; Đorđević, Vesna  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Lorenzo, José; Barba, Francisco; Tomašević, Igor  
Година: 2020
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation
Издавач: Wiley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 44 br. 8
DOI: 10.1111/jfpp.14556
WoS-ID: 000538797800001
Scopus-ID: 2-s2.0-85086133748
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5383
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/387349
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/731
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

17
SCOPUSTM
6
OpenCitations
11
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.