Резултати

еНаука >  Резултати >  Physical, sensorial and bioactive characteristics of white chocolate with encapsulated green tea extract
Назив: Physical, sensorial and bioactive characteristics of white chocolate with encapsulated green tea extract
Аутори: Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Petrović, Jovana  ; Vulić, Jelena  ; Fišteš, Aleksandar  ; Jovanović, Petar  
Година: 2019
Публикација: Journal of the Science of Food and Agriculture
ISSN: 0022-5142 Journal of the Science of Food and Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Wiley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 99 br. 13 str. 5834-5841
DOI: 10.1002/jsfa.9855
WoS-ID: 000477128600001
Scopus-ID: 2-s2.0-85068806453
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/637
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/387736
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

26
SCOPUSTM
9
OpenCitations
20
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.