Резултати
еНаука >
Резултати >
Acceptability of wine produced with an increased content of grape seeds and stems as a functional food
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Acceptability of wine produced with an increased content of grape seeds and stems as a functional food | Аутори: | Miljić, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Journal of the Institute of Brewing | ISSN: | 0046-9750![]() ![]() |
Издавач: | Wiley | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 120 br. 2 str. 149-154 | DOI: | 10.1002/jib.123 | WoS-ID: | 000333809100010 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84897532489 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/7551 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/387775 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.