Резултати

еНаука >  Резултати >  Acceptability of wine produced with an increased content of grape seeds and stems as a functional food
Назив: Acceptability of wine produced with an increased content of grape seeds and stems as a functional food
Аутори: Miljić, Uroš  ; Puškaš, Vladimir  ; Vučurović, Vesna  ; Razmovski, Radojka 
Година: 2014
Публикација: Journal of the Institute of Brewing
ISSN: 0046-9750 Journal of the Institute of Brewing Претражи идентификатор
Издавач: Wiley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 120 br. 2 str. 149-154
DOI: 10.1002/jib.123
WoS-ID: 000333809100010
Scopus-ID: 2-s2.0-84897532489
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/7551
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/387775
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

11
SCOPUSTM
11
OpenCitations
10
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.