Резултати

еНаука >  Резултати >  Determination of Arg guanidine group changes as marker of food protein carbonilation in Maillard reaction
Назив: Determination of Arg guanidine group changes as marker of food protein carbonilation in Maillard reaction
Аутори: Aćimović, Jelena M.  ; Jovanović, Vesna B.  ; Pavićević, Ivan D. ; Penezić, Ana Z.  ; Mandić, Ljuba M. 
Година: 2012
Публикација: Belgrade Food International Conference - Food, health and well being, Book of abstracts
Издавач: Belgrade, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 62-62
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/388223
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.