Резултати
еНаука >
Резултати >
Determination of Arg guanidine group changes as marker of food protein carbonilation in Maillard reaction
Назив: | Determination of Arg guanidine group changes as marker of food protein carbonilation in Maillard reaction | Аутори: | Aćimović, Jelena M. ; Jovanović, Vesna B. ; Pavićević, Ivan D. ; Penezić, Ana Z. ; Mandić, Ljuba M. | Година: | 2012 | Публикација: | Belgrade Food International Conference - Food, health and well being, Book of abstracts | Издавач: | Belgrade, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 62-62 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/388223 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.