Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of fruit juice addition on quality of fermented whey-based beverage
Назив: Influence of fruit juice addition on quality of fermented whey-based beverage
Аутори: Bulatović, Maja  ; Krunić, Tanja  ; Obradović, Nataša  ; Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Zarić, Danica  ; Rakin, Marica  
Година: 2014
Публикација: Proceedings / II International Congress Food Technology, Quality and Safety, Food Tech Congress, 28-30. 10. 2014. Novi Sad, Serbia
Издавач: Novi Sad : University, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-043-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 303-308
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/388329
http://foodtech2014.uns.ac.rs/
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7377
URL: https://technorep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7377
Пројекат: Производња млечне киселине и пробиотика на отпадним производима прехрамбене и агро-индустрије
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.