Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of fruit juice addition on quality of fermented whey-based beverage
Назив: Influence of fruit juice addition on quality of fermented whey-based beverage
Аутори: Bulatović, Maja  ; Krunić, Tanja  ; Obradović, Nataša  ; Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Zarić, Danica  ; Rakin, Marica  
Година: 2014
Публикација: Proceedings / II International Congress Food Technology, Quality and Safety, Food Tech Congress, 28-30. 10. 2014. Novi Sad, Serbia
Издавач: Novi Sad : University, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-043-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 303-308
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/388329
http://foodtech2014.uns.ac.rs/
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7377
URL: https://technorep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7377
Пројекат: Производња млечне киселине и пробиотика на отпадним производима прехрамбене и агро-индустрије
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.