Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Influence of fruit juice addition on quality of fermented whey-based beverage
Naziv: Influence of fruit juice addition on quality of fermented whey-based beverage
Autori: Bulatović, Maja  ; Krunić, Tanja  ; Obradović, Nataša  ; Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Zarić, Danica  ; Rakin, Marica  
Godina: 2014
Publikacija: Proceedings / II International Congress Food Technology, Quality and Safety, Food Tech Congress, 28-30. 10. 2014. Novi Sad, Serbia
Izdavač: Novi Sad : University, Institute of Food Technology
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7994-043-8 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 303-308
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/388329
http://foodtech2014.uns.ac.rs/
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7377
URL: https://technorep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7377
Projekat: Производња млечне киселине и пробиотика на отпадним производима прехрамбене и агро-индустрије
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.