Резултати
Назив: | Optimization of the viscoelasticity of wheat dough using enzyme preparations | Аутори: | Šimurina, Olivera ; Popov, Stevan ; Nježić, Zvonko ; Filipčev, Bojana ; Bodroža-Solarov, Marija | Година: | 2013 | Публикација: | 40th International Conference of Slovak Society of Chemical Engineering | Издавач: | Slovak Society of Chemical Engineering Bratislava, Slovačka | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-80-89475-09-4 Претражи идентификатор | Колација: | str. 870-879 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/390727 | URL: | http://sschi.chtf.stuba.sk/konf2013/data/basic_call.html | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.