Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimization of the viscoelasticity of wheat dough using enzyme preparations
Назив: Optimization of the viscoelasticity of wheat dough using enzyme preparations
Аутори: Šimurina, Olivera  ; Popov, Stevan ; Nježić, Zvonko  ; Filipčev, Bojana  ; Bodroža-Solarov, Marija  
Година: 2013
Публикација: 40th International Conference of Slovak Society of Chemical Engineering
Издавач: Slovak Society of Chemical Engineering Bratislava, Slovačka
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-80-89475-09-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 870-879
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/390727
URL: http://sschi.chtf.stuba.sk/konf2013/data/basic_call.html
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.