Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant and antimicrobial activity of Kitaibelia vitifolia extract as alternative to the added nitrite in fermented dry sausage
Назив: Antioxidant and antimicrobial activity of Kitaibelia vitifolia extract as alternative to the added nitrite in fermented dry sausage
Аутори: Kurćubić, Vladimir  ; Mašković, Pavle  ; Mašković, Jelena  ; Vranić, Danijela  ; Vesković Moračanin, Slavica  ; Okanović, Đorđe  ; Lilić, Slobodan  
Година: 2014
Публикација: MEAT SCIENCE
ISSN: 0309-1740 Meat Science Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 97 br. 4 str. 459-467
DOI: 10.1016/j.meatsci.2014.03.012
WoS-ID: 000337880000009
Scopus-ID: 2-s2.0-84899582441
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/12429
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/392108
Пројекат: Ministry of Education, Science and Technological Development of the Republic of Serbia [046009 III]
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

54
SCOPUSTM
43
OpenCitations
55
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.