Резултати

еНаука >  Резултати >  Sensory, physical and chemical characteristics of cooked ham manufactured from rapidly chilled and earlier deboned M. semimembranosus
Назив: Sensory, physical and chemical characteristics of cooked ham manufactured from rapidly chilled and earlier deboned M. semimembranosus
Аутори: Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Petrović, Ljiljana; Tomović, Mila; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Šumić, Zdravko  ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Šošo, Milena
Година: 2013
Публикација: Meat Science
ISSN: 0309-1740 Meat Science Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 93 br. 1 str. 46-52
DOI: 10.1016/j.meatsci.2012.07.015
WoS-ID: 000310946000003
Scopus-ID: 2-s2.0-84867000807
PMID: 22910801
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/14096
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/392112
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a

57
SCOPUSTM
5
PubMed CentralTM
35
OpenCitations
49
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.