Rezultati
еНаука >
Резултати >
Sensory, physical and chemical characteristics of cooked ham manufactured from rapidly chilled and earlier deboned M. semimembranosus

Назив: | Sensory, physical and chemical characteristics of cooked ham manufactured from rapidly chilled and earlier deboned M. semimembranosus | Аутори: | Tomović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Meat Science | ISSN: | 0309-1740![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 93 br. 1 str. 46-52 | DOI: | 10.1016/j.meatsci.2012.07.015 | WoS-ID: | 000310946000003 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84867000807 | PMID: | 22910801 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/14096 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/392112 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.