Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of essential oil and extract from sage (Salvia officinalis L.) herbal dust (food industry by-product) on the oxidative and microbiological stability of fresh pork sausages
Назив: The effect of essential oil and extract from sage (Salvia officinalis L.) herbal dust (food industry by-product) on the oxidative and microbiological stability of fresh pork sausages
Аутори: Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Zeković, Zoran  ; Tomović, Vladimir  ; Ikonić, Predrag  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Džinić, Natalija 
Година: 2018
Публикација: LWT
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 89 str. 749-755
DOI: 10.1016/j.lwt.2017.11.055
WoS-ID: 000423644700102
Scopus-ID: 2-s2.0-85036454060
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/392241
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/2668
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

75
SCOPUSTM
39
OpenCitations
58
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.