Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of essential oil and extract from sage (Salvia officinalis L.) herbal dust (food industry by-product) on the oxidative and microbiological stability of fresh pork sausages
Назив: | The effect of essential oil and extract from sage (Salvia officinalis L.) herbal dust (food industry by-product) on the oxidative and microbiological stability of fresh pork sausages | Аутори: | Šojić, Branislav ; Pavlić, Branimir ; Zeković, Zoran ; Tomović, Vladimir ; Ikonić, Predrag ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Džinić, Natalija | Година: | 2018 | Публикација: | LWT | ISSN: | 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 89 str. 749-755 | DOI: | 10.1016/j.lwt.2017.11.055 | WoS-ID: | 000423644700102 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85036454060 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/392241 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/2668 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
78
SCOPUSTM
SCOPUSTM
39
OpenCitations
OpenCitations
61
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.