Резултати

еНаука >  Резултати >  Karakteristike pogača dobijenih hladnim ceđenjem uljarica
Назив: Karakteristike pogača dobijenih hladnim ceđenjem uljarica
Characteristics of oil cakes obtained after process of cold pressing the oil seeds
Аутори: Nikolić, Ivana  ; Dokić, Ljubica  ; Mijakovac, Mirunka; Šereš, Zita  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Maravić, Nikola  ; Zahorec, Jana  
Година: 2017
Публикација: Zbornik radova, 58. savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 18-23. jun 2017
Издавач: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: „Industrijsko bilje” DOO
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-077-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 165-173
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/392507
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.