Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Karakteristike pogača dobijenih hladnim ceđenjem uljarica
Naziv: Karakteristike pogača dobijenih hladnim ceđenjem uljarica
Characteristics of oil cakes obtained after process of cold pressing the oil seeds
Autori: Nikolić, Ivana  ; Dokić, Ljubica  ; Mijakovac, Mirunka; Šereš, Zita  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Maravić, Nikola  ; Zahorec, Jana  
Godina: 2017
Publikacija: Zbornik radova, 58. savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 18-23. jun 2017
Izdavač: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: „Industrijsko bilje” DOO
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-6253-077-6 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 165-173
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/392507
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
Napomena o dostupnosti: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.