Results

eNauka >  Results >  Karakteristike pogača dobijenih hladnim ceđenjem uljarica
Title: Karakteristike pogača dobijenih hladnim ceđenjem uljarica
Characteristics of oil cakes obtained after process of cold pressing the oil seeds
Authors: Nikolić, Ivana  ; Dokić, Ljubica  ; Mijakovac, Mirunka; Šereš, Zita  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Maravić, Nikola  ; Zahorec, Jana  
Issue Date: 2017
Publication: Zbornik radova, 58. savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 18-23. jun 2017
Publisher: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: „Industrijsko bilje” DOO
Type: Conference Paper
ISBN: 978-86-6253-077-6 Search Idenfier
Collation: str. 165-173
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/392507
Metadata source: Migrirano iz RIS podataka
Availability note: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
M-category: 
Mp. category will be shown later

Find the DOI


Google ScholarTM

Items in eNauka are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.