Резултати
еНаука >
Резултати >
Quality evaluation of spelt composite breads prepared with variously processed amaranth seed

Назив: | Quality evaluation of spelt composite breads prepared with variously processed amaranth seed | Аутори: | Filipčev, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | II International Congress “Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2014” | Издавач: | Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-043-8![]() ![]() |
Колација: | str. Proceedings: od str. 309-314 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/392638 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.