Резултати

еНаука >  Резултати >  Quality evaluation of spelt composite breads prepared with variously processed amaranth seed
Назив: Quality evaluation of spelt composite breads prepared with variously processed amaranth seed
Аутори: Filipčev, Bojana  ; Bodroža Solarov, Marija  ; Šimurina, Olivera  ; Pestorić, Mladenka  ; Jambrec, Dubravka  
Година: 2014
Публикација: II International Congress “Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2014”
Издавач: Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-043-8 Претражи идентификатор
Колација: str. Proceedings: od str. 309-314
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/392638
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.