Резултати
еНаука >
Резултати >
Dynamics of primary and secondary products of protein break down during ripening process of industrially produced white cheese
| Назив: | Dynamics of primary and secondary products of protein break down during ripening process of industrially produced white cheese | Аутори: | Savić, Željko |
Година: | 2015 | Публикација: | Proceedings of the Fifth International Conference. RESEARCH PEOPLE AND ACTUAL TASKS ON MULTIDISCIPLINARY SCIENCES | ISSN: | 1313-7735![]() Претражи идентификатор |
Издавач: | Bulgarian National Multidisciplinary Scientific Network of the Professional Society for Research work, Bugarska | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 1 br. 1 str. 67-73 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/392824 | URL: | http://multilingual.bionetsyst.com/images/other/2015_Volume_1.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.
