Резултати

еНаука >  Резултати >  Dynamics of primary and secondary products of protein break down during ripening process of industrially produced white cheese
Назив: Dynamics of primary and secondary products of protein break down during ripening process of industrially produced white cheese
Аутори: Savić, Željko  ; Ognjen Maćej  ; Milinko Milenković 
Година: 2015
Публикација: Proceedings of the Fifth International Conference. RESEARCH PEOPLE AND ACTUAL TASKS ON MULTIDISCIPLINARY SCIENCES
ISSN: 1313-7735 Претражи идентификатор
Издавач: Bulgarian National Multidisciplinary Scientific Network of the Professional Society for Research work, Bugarska
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 1 br. 1 str. 67-73
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/392824
URL: http://multilingual.bionetsyst.com/images/other/2015_Volume_1.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.