Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj infracrvenog zračenja na nivo produkata Maillard reakcije i ukupan antioksidativni kapacitet sojinih i kukuruznih pahuljica
Назив: Uticaj infracrvenog zračenja na nivo produkata Maillard reakcije i ukupan antioksidativni kapacitet sojinih i kukuruznih pahuljica
Аутори: Žilić, Slađana  ; Vural Gökmen; Ataç Mogol Burçe; Akıllıoğlu Gül; Serpen Arda; Delić, Nenad  ; Srebrić, Mirjana  
Година: 2012
Публикација: 12. Kongres o ishrani
Издавач: Društvo za ishranu Srbije, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-909633-2-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 355-357
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/395684
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.