Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimizacija enzimskih postupaka za dobijanje hidrolizata proteina belanceta kao komponenata funkcionalne hrane primenom tehnologije ultrazvuka visokog intenziteta
Назив: Optimizacija enzimskih postupaka za dobijanje hidrolizata proteina belanceta kao komponenata funkcionalne hrane primenom tehnologije ultrazvuka visokog intenziteta
Остали називи: Optimization of enzymatic processes in order to obtain egg white protein hydrolysates as a functional food component applying the high-intensity ultrasound technology
Аутори: Stefanović, Andrea B.
Ментор: Knežević-Jugović, Zorica  
Остала ауторства: Bugarski, Branko  ; Rakin, Marica; Antov, Mirjana  ; Grbavčić, Sanja
Година: 2017
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 49911823
URI: http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=5653
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/9297
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:17294/bdef:Content/download
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/395697
Пројекат: Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца