Резултати
еНаука >
Резултати >
Optimizacija enzimskih postupaka za dobijanje hidrolizata proteina belanceta kao komponenata funkcionalne hrane primenom tehnologije ultrazvuka visokog intenziteta
Назив: | Optimizacija enzimskih postupaka za dobijanje hidrolizata proteina belanceta kao komponenata funkcionalne hrane primenom tehnologije ultrazvuka visokog intenziteta | Остали називи: | Optimization of enzymatic processes in order to obtain egg white protein hydrolysates as a functional food component applying the high-intensity ultrasound technology | Аутори: | Stefanović, Andrea B. | Ментор: | Knežević-Jugović, Zorica ![]() ![]() |
Остала ауторства: | Bugarski, Branko ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Универзитет у Београду | Издавач: | Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет | Тип резултата: | Докторска дисертација | VBS COBISS: | 49911823 | URI: | http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=5653 https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/9297 https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:17294/bdef:Content/download https://enauka.gov.rs/handle/123456789/395697 |
Пројекат: | Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010) | М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |