Results

eNauka >  Results >  Optimizacija enzimskih postupaka za dobijanje hidrolizata proteina belanceta kao komponenata funkcionalne hrane primenom tehnologije ultrazvuka visokog intenziteta
Title: Optimizacija enzimskih postupaka za dobijanje hidrolizata proteina belanceta kao komponenata funkcionalne hrane primenom tehnologije ultrazvuka visokog intenziteta
Other Titles: Optimization of enzymatic processes in order to obtain egg white protein hydrolysates as a functional food component applying the high-intensity ultrasound technology
Authors: Stefanović, Andrea B.
Supervisor: Knežević-Jugović, Zorica  
Other contributors: Bugarski, Branko  ; Rakin, Marica; Antov, Mirjana  ; Grbavčić, Sanja
Issue Date: 2017
Publication: Универзитет у Београду
Publisher: Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет
Type: Doctoral theses
VBS COBISS: 49911823
URI: http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=5653
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/9297
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:17294/bdef:Content/download
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/395697
Project: Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
M-category: 
70M70

Find the DOI


Google ScholarTM

Creative Commons License