Резултати
еНаука >
Резултати >
Proteolysis during ripening of traditional montenegrin white brined Pljevlja cheeses
Назив: | Proteolysis during ripening of traditional montenegrin white brined Pljevlja cheeses | Аутори: | Miočinović, Jelena ; Miloradović, Zorana ; Radovanović, Mira ; Perunicić, S.; Pudja, Predrag; Mirecki, S. | Година: | 2017 | Публикација: | Journal of Hygienic Engineering and Design | ISSN: | 1857-8489 Претражи идентификатор | Издавач: | Consulting and Training Center - KEY | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 20 str. 35-40 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85038556540 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4523 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/396202 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
1
SCOPUSTM
SCOPUSTM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.