Резултати

еНаука >  Резултати >  Proteolysis during ripening of traditional montenegrin white brined Pljevlja cheeses
Назив: Proteolysis during ripening of traditional montenegrin white brined Pljevlja cheeses
Аутори: Miočinović, Jelena  ; Miloradović, Zorana  ; Radovanović, Mira  ; Perunicić, S.; Pudja, Predrag; Mirecki, S.
Година: 2017
Публикација: Journal of Hygienic Engineering and Design
ISSN: 1857-8489 Претражи идентификатор
Издавач: Consulting and Training Center - KEY
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 20 str. 35-40
Scopus-ID: 2-s2.0-85038556540
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4523
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/396202
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
SCOPUSTM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.