Резултати

еНаука >  Резултати >  The Effect of Cantharellus Cibarius Addition on Quality Characteristics of Frankfurter during Refrigerated Storage
Назив: The Effect of Cantharellus Cibarius Addition on Quality Characteristics of Frankfurter during Refrigerated Storage
Аутори: Novaković, Saša; Đekić, Ilija  ; Klaus, Anita  ; Vunduk, Jovana  ; Đorđević, Vesna  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Lorenzo, José M.; Barba, Francisco;
Година: 2019
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Издавач: Basel: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 8 br. 12 str. 635-635
DOI: 10.3390/foods8120635
WoS-ID: 000506638600042
Scopus-ID: 2-s2.0-85077652414
PMID: 31816984
URI: https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/637
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4979
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/396478
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

22
SCOPUSTM
11
PubMed CentralTM
15
OpenCitations
22
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца