Резултати
еНаука >
Резултати >
The Effect of Cantharellus Cibarius Addition on Quality Characteristics of Frankfurter during Refrigerated Storage
Назив: | The Effect of Cantharellus Cibarius Addition on Quality Characteristics of Frankfurter during Refrigerated Storage | Аутори: | Novaković, Saša; Đekić, Ilija ; Klaus, Anita ; Vunduk, Jovana ; Đorđević, Vesna ; Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Lorenzo, José M.; Barba, Francisco; | Година: | 2019 | Публикација: | Foods | ISSN: | 2304-8158 Foods Претражи идентификатор | Издавач: | Basel: MDPI | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 8 br. 12 str. 635-635 | DOI: | 10.3390/foods8120635 | WoS-ID: | 000506638600042 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85077652414 | PMID: | 31816984 | URI: | https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/637 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4979 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/396478 |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |