Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of different types of soybean flour on rheological and textural properties of the cookie dough

Назив: | Influence of different types of soybean flour on rheological and textural properties of the cookie dough | Аутори: | Petrović, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Book of Abstracts / 8th International Congress FLOU-BREAD `15, 10th Croatian Congress of Cereal Technologists, Opatija, October 29-30, 2015 | ISSN: | 1848-2554![]() ![]() |
Издавач: | Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 49-49 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/396668 | URL: | https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos:2588/datastream/FILE0/view | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.