Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of different types of soybean flour on rheological and textural properties of the cookie dough
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Influence of different types of soybean flour on rheological and textural properties of the cookie dough | Аутори: | Petrović, Jovana S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | 8thInternational Congress Flour-Bread '13, 10th Croatian Congress of Cereal Technologists | ISSN: | 1848-2554![]() ![]() |
Издавач: | Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Croatia | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 49-49 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/396668 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.