Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of different types of soybean flour on rheological and textural properties of the cookie dough
Назив: Influence of different types of soybean flour on rheological and textural properties of the cookie dough
Аутори: Petrović, Jovana  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Šereš, Zita  ; Fišteš, Aleksandar  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Šubarić, Drago
Година: 2015
Публикација: Book of Abstracts / 8th International Congress FLOU-BREAD `15, 10th Croatian Congress of Cereal Technologists, Opatija, October 29-30, 2015
ISSN: 1848-2554 Претражи идентификатор
Издавач: Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 49-49
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/396668
URL: https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos:2588/datastream/FILE0/view
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.