Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant activity of Juniperus communis L. essential oil in cooked pork sausages
Назив: Antioxidant activity of Juniperus communis L. essential oil in cooked pork sausages
Аутори: Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Ikonić, Predrag  ; Džinić, Natalija ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Popović, Ljiljana  ; Peulić, Tatjana  ; Savanović, Jovo; Živković Šojić, Nataša
Година: 2017
Публикација: Czech Journal of Food Sciences
ISSN: 1212-1800 Czech Journal of Food Science
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 35 br. 3 str. 189-193
DOI: 10.17221/210/2016-cjfs
WoS-ID: 000404566800001
Scopus-ID: 2-s2.0-85021667139
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/399047
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/3520
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

27
SCOPUSTM
19
OpenCitations
25
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.