Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant activity of Juniperus communis L. essential oil in cooked pork sausages
Назив: Antioxidant activity of Juniperus communis L. essential oil in cooked pork sausages
Аутори: Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Ikonić, Predrag  ; Džinić, Natalija ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Popović, Ljiljana  ; Peulić, Tatjana  ; Savanović, Jovo; Živković Šojić, Nataša
Година: 2017
Публикација: Czech Journal of Food Sciences
ISSN: 1212-1800 Czech Journal of Food Science Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 35 br. 3 str. 189-193
DOI: 10.17221/210/2016-cjfs
WoS-ID: 000404566800001
Scopus-ID: 2-s2.0-85021667139
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/399047
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/3520
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

27
SCOPUSTM
19
OpenCitations
25
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.