Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant Capacity, Mineral Content and Sensory Properties of Gluten-Free Rice and Buckwheat Cookies
Назив: Antioxidant Capacity, Mineral Content and Sensory Properties of Gluten-Free Rice and Buckwheat Cookies
Аутори: Sakač, Marijana  ; Pestorić, Mladenka  ; Mišan, Aleksandra  ; Milićević, Nataša  ; Škrobot, Dubravka  ; Jovanov, Pavle  ; Banjac, Vojislav  ; Torbica, Aleksandra  ; Hadnađev, Miroslav  ; Mandić, Anamarija  
Година: 2015
Публикација: Food Technology and Biotechnology
ISSN: 1330-9862 Food Technology and Biotechnology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 53 br. 1 str. 38-47
DOI: 10.17113/ftb.53.01.15.3633
WoS-ID: 000352756600006
Scopus-ID: 2-s2.0-84929095335
PMID: 27904330
PMCID: PMC5068438
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/399048
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

40
SCOPUSTM
8
PubMed CentralTM
27
OpenCitations
36
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.