Резултати
еНаука >
Резултати >
Biochemical and functional properties of beer with the addition of Ganoderma lucidum mushroom
Назив: | Biochemical and functional properties of beer with the addition of Ganoderma lucidum mushroom Biohemijska i funkcionalna svojstva piva sa dodatkom gljive Ganoderma lucidum |
Аутори: | Despotović, Saša ![]() ![]() |
Ментор: | Leskošek-Čukalović, Ida | Остала ауторства: | Nedović, Viktor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Издавач: | Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet | Тип резултата: | Докторска дисертација | VBS COBISS: | 49361423 | URI: | https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/8572 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/400295 https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:16221/bdef:Content/download http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=5251 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/53 |
Пројекат: | Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za evropsko i svetsko tržište - Stvorimo bogatstvo iz bogatstva Srbije (RS-46001) | М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |