Резултати

еНаука >  Резултати >  Biochemical and functional properties of beer with the addition of Ganoderma lucidum mushroom
Назив: Biochemical and functional properties of beer with the addition of Ganoderma lucidum mushroom
Biohemijska i funkcionalna svojstva piva sa dodatkom gljive Ganoderma lucidum
Аутори: Despotović, Saša  
Ментор: Leskošek-Čukalović, Ida
Остала ауторства: Nedović, Viktor  ; Nikšić, Miomir ; Pešić, Mirjana  ; Gojković-Bukarica, Ljiljana  
Година: 2017
Издавач: Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 49361423
URI: https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/8572
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/400295
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:16221/bdef:Content/download
http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=5251
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/53
Пројекат: Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za evropsko i svetsko tržište - Stvorimo bogatstvo iz bogatstva Srbije (RS-46001)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца