Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of maceration duration of grapes variety cabernet sauvignon on kinetics extraction of some polyphenols and antioxidant properties of wine
Назив: | Effects of maceration duration of grapes variety cabernet sauvignon on kinetics extraction of some polyphenols and antioxidant properties of wine | Аутори: | Lisov, Nikolina M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | FoodTech 2018 Congress | Издавач: | FoodTech, Novi Sad, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-054-4![]() ![]() |
Колација: | str. 119-119 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/400836 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.