Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of probiotics on the color characteristics of milk and dark chocolates during storage
Назив: | The influence of probiotics on the color characteristics of milk and dark chocolates during storage | Аутори: | Jovanka Laličić Petronijević; Jovanka Popov Raljić; Pezo, Lato L. | Година: | 2018 | Публикација: | Book of Abstracts - 4th International Congress “Food Quality, Technology and Safety” | Издавач: | University of Novi Sad, Institute od Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-054-4 Претражи идентификатор | Колација: | str. 149 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/400845 http://ezaposleni.singidunum.ac.rs/rest/sciNaucniRezultati/oai/record/1/7543 |
URL: | http://foodtech2016.uns.ac.rs/index.php?page=committes | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.