Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of probiotics on the color characteristics of milk and dark chocolates during storage
Назив: The influence of probiotics on the color characteristics of milk and dark chocolates during storage
Аутори: Jovanka Laličić Petronijević; Jovanka Popov Raljić; Pezo, Lato L.  
Година: 2018
Публикација: Book of Abstracts - 4th International Congress “Food Quality, Technology and Safety”
Издавач: University of Novi Sad, Institute od Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-054-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 149
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/400845
http://ezaposleni.singidunum.ac.rs/rest/sciNaucniRezultati/oai/record/1/7543
URL: http://foodtech2016.uns.ac.rs/index.php?page=committes
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.