Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant and antifungal properties of fresh juices of brassica vegetables
Назив: Antioxidant and antifungal properties of fresh juices of brassica vegetables
Аутори: S. Bošković; Marina Vujanić; Simin, Nataša Đ.  ; Rakić, Milana S.  ; Karaman, Maja A.  ; Aleksić Sabo, Verica S.  ; Mimica Dukić, Neda M. 
Година: 2014
Публикација: Abstract Book, II International Congress Food Technology, Quality and Safety & XVI International Symposium Feed Technology, II International Congress Food Technology, Quality and Safety & XVI International Symposium Feed Technology, Novi Sad, Serbia, 2014, 28.10.-30.10.
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Novi Sad, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-041-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 79-79
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/400954
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=91239&source=eNauka&language=en
http://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/II%20International%20Congress%20_Food%20Technology,%20Quality%20and%20Safety_%20ABSTRACT%20BOOK.pdf
URL: http://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/II%20International%20Congress%20_Food%20Technology,%20Quality%20and%20Safety_%20ABSTRACT%20BOOK.pdf
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.