Резултати

еНаука >  Резултати >  Probiotic potential of autochthone microbiota from dry-rippened sheep ham
Назив: Probiotic potential of autochthone microbiota from dry-rippened sheep ham
Аутори: Žugić Petrović, Tanja; Ilić, Predrag; Mladenović, Katarina G.  ; Muruzović, Mirjana Ž.  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Čomić, Ljiljana 
Година: 2020
Публикација: Archiv Fur Lebensmittelhygiene
ISSN: 0003-925X Archiv Fur Lebensmittelhygiene
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 71 str. 146-151
DOI 10.2376/0003-925X-71-146
WoS-ID: 000705048400002
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/401079
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13763
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Grujović, Mirjana
Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.