Резултати

еНаука >  Резултати >  Characteristics of packaging materials for specific packaging conditions of meat and osmotic dehydrated meat
Назив: Characteristics of packaging materials for specific packaging conditions of meat and osmotic dehydrated meat
Аутори: Šuput, Danijela  ; Lazić, Vera ; Ljubinko, Lević ; Hromiš, Nevena  ; Pezo, Lato  ; Pavlović, Mirjana  ; Zlatanović, Snežana  
Година: 2012
Публикација: CEFood 2012 - Proceedings of 6th Central European Congress on Food
Издавач: University of Novi Sad, Faculty of Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 956-961
Scopus-ID: 2-s2.0-84926030793
URI: http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings_supplement.pdf http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings.pdf
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/401628
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/247
URL: http://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/CEFood-proceedings2012.pdf
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.