Резултати
еНаука >
Резултати >
Characteristics of packaging materials for specific packaging conditions of meat and osmotic dehydrated meat
Назив: | Characteristics of packaging materials for specific packaging conditions of meat and osmotic dehydrated meat | Аутори: | Šuput, Danijela ; Lazić, Vera ; Ljubinko, Lević ; Hromiš, Nevena ; Pezo, Lato ; Pavlović, Mirjana ; Zlatanović, Snežana | Година: | 2012 | Публикација: | CEFood 2012 - Proceedings of 6th Central European Congress on Food | Издавач: | University of Novi Sad, Faculty of Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор | Колација: | str. 956-961 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84926030793 | URI: | http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings_supplement.pdf http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings.pdf https://enauka.gov.rs/handle/123456789/401628 https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/247 |
URL: | http://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/CEFood-proceedings2012.pdf | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.