Резултати

еНаука >  Резултати >  Quality of different milk-based products obtained by means of kombucha
Назив: Quality of different milk-based products obtained by means of kombucha
Аутори: Vitas, Jasmina  ; Malbaša, Radomir  ; Vukić, Vladimir  ; Lončar, Eva ; Lj. Kolarov
Година: 2011
Публикација: 2nd CEFSER Workshop “Persistent organic pollutants in food and environment“, 26th Symposium on Recent Developments in Dairy Technology, BIOXEN seminar “Novel approaches for environmental protection“. Proceedings
Издавач: University of Novi Sad, Faculty of Technology, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-80995-94-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 76-81
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/402662
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.