Резултати

еНаука >  Резултати >  COMPARSION OF TEXTURAL PROPERTIES OF DIFFERENT PASTA TYPES
Назив: COMPARSION OF TEXTURAL PROPERTIES OF DIFFERENT PASTA TYPES
Аутори: Psodorov, Đorđe ; Dubravka Jambrec; Mladenka Pestorić; Marijana Sakač; Nataša Nedeljković; Bojana Šarić
Година: 2014
Публикација: II International Congress ,,Food Technology, Quality and Safety’’
Издавач: Institute of Food Technology Novi Sad, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-043-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 171-171
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/403516
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.