Резултати

еНаука >  Резултати >  Fermentation Characteristics and Aromatic Profile of Plum Wines Produced with Indigenous Microbiota and Pure Cultures of Selected Yeast
Назив: Fermentation Characteristics and Aromatic Profile of Plum Wines Produced with Indigenous Microbiota and Pure Cultures of Selected Yeast
Аутори: Miljić, Uroš  ; Puškaš, Vladimir  ; Vučurović, Vesna  ; Muzalevski, Ana 
Година: 2017
Публикација: Journal of Food Science
ISSN: 0022-1147 Journal of Food Science Претражи идентификатор
Издавач: Chicago: IFT - Institute of Food Technologists
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 82 br. 6 str. 1443-1450
DOI: 10.1111/1750-3841.13736
WoS-ID: 000403012800019
Scopus-ID: 2-s2.0-85020266726
PMID: 28494091
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/3188
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/403631
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

25
SCOPUSTM
6
PubMed CentralTM
19
OpenCitations
27
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.