Резултати

еНаука >  Резултати >  Supercritical CO2 Drying of Red Bell Pepper
Назив: Supercritical CO2 Drying of Red Bell Pepper
Аутори: Zambon, Alessandro; Tomić, Nikola  ; Đekić, Ilija  ; Hofland, Gerard; Rajković, Andreja  ; Spilimbergo, Sara
Година: 2020
Публикација: Food and Bioprocess Technology
ISSN: 1935-5130 Food and Bioprocess Technology Претражи идентификатор
Издавач: Springer, New York
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 5 str. 753-763
DOI: 10.1007/s11947-020-02432-x
WoS-ID: 000520817100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85082811986
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5378
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/404716
Пројекат: European Community's Horizon 2020, Call H2020SFS-2014-2 "Future Food" project
Progetto Strategico di Dipartimento SID of the Department of Industrial Engineering (University of Padua)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

11
SCOPUSTM
6
OpenCitations
9
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.