Резултати
Назив: | Supercritical CO2 Drying of Red Bell Pepper | Аутори: | Zambon, Alessandro; Tomić, Nikola ; Đekić, Ilija ; Hofland, Gerard; Rajković, Andreja ; Spilimbergo, Sara | Година: | 2020 | Публикација: | Food and Bioprocess Technology | ISSN: | 1935-5130 Food and Bioprocess Technology Претражи идентификатор | Издавач: | Springer, New York | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 13 br. 5 str. 753-763 | DOI: | 10.1007/s11947-020-02432-x | WoS-ID: | 000520817100001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85082811986 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5378 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/404716 |
Пројекат: | European Community's Horizon 2020, Call H2020SFS-2014-2 "Future Food" project Progetto Strategico di Dipartimento SID of the Department of Industrial Engineering (University of Padua) |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.