Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of wild oregano essential oil on lipid oxidation in marinated pork chops
Назив: Effect of wild oregano essential oil on lipid oxidation in marinated pork chops
Аутори: Ivić, Maja ; Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  
Година: 2019
Публикација: Book of abstracts, 1st International Conference on Advanced Production and Processing, ICAPP, 10th-11th October 2019, Novi Sad
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-102-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 12-12
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/405381
URL: https://zenodo.org/record/4007794/files/book-of-abstracts.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.