Резултати
еНаука >
Резултати >
Fruit traits, capsaicin and dihydrocapsaicin content in some Serbian hot peppers
Назив: | Fruit traits, capsaicin and dihydrocapsaicin content in some Serbian hot peppers | Аутори: | Danojević, Dario ; Zeremski, Tijana ; Stojanov, Nadežda ; Medić-Pap, Slađana ; Gvozdanović-Varga, Jelica ; Červenski, Janko | Година: | 2018 | Публикација: | Proceedings, 4th International Congress “Food Technology, Quality and Safety” Food Tech Congress, 23-25 October 2018, Novi Sad, Serbia | Издавач: | Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-056-8 Претражи идентификатор | Колација: | str. 420-426 | URI: | http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2554 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/406449 |
Пројекат: | Stvaranje sorata i hibrida povrća za gajenje na otvorenom polju i u zaštićenom prostoru (RS-31030) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |