Резултати

еНаука >  Резултати >  Fruit traits, capsaicin and dihydrocapsaicin content in some Serbian hot peppers
Назив: Fruit traits, capsaicin and dihydrocapsaicin content in some Serbian hot peppers
Аутори: Danojević, Dario  ; Zeremski, Tijana  ; Stojanov, Nadežda  ; Medić-Pap, Slađana  ; Gvozdanović-Varga, Jelica ; Červenski, Janko  
Година: 2018
Публикација: Proceedings, 4th International Congress “Food Technology, Quality and Safety” Food Tech Congress, 23-25 October 2018, Novi Sad, Serbia
Издавач: Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-056-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 420-426
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2554
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/406449
Пројекат: Stvaranje sorata i hibrida povrća za gajenje na otvorenom polju i u zaštićenom prostoru (RS-31030)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца